knapper

Om folk og fe

Noen av dem du møter på Gode Klode:

Herr Lun:
Frøken Plomme sin kjæreste. Kaffedrikkende smilerynke med maur i rompa. Leken, god-god-god og oppfinner av oisann-filosofien. Det meste ordner seg mens han kjører traktor, henger etter finger'n i en bratt fjellvegg eller blir klødd på ryggen. Herr Lun er Verdens sterkeste, har gener som stammer fra fjell, vidde, vind og dinosaurer, men har et hjerte av sjokoladesaus. Helt vanlig og totalt magisk.

Busten:

Den mest tålmodige bartesjel som fins. Full av bikkjero og logregull! Min reisekamerat og turkompis. Stor sans for muselukt, og kan lage kosesukk som dirrer gjennom hele stua. Det nærmeste Frøken Plomme kommer sitt eget barn. Barn med bart og hår rundt navlen. Helt topp!

Fiolilla:
Usynlig venn. Prakfull, frodig, fiolett flodhest, som dukker opp når det passer perfekt. Humper på sengekanten på dager jeg somler med å stå opp, eller pirker meg i øret når jeg er dum. Er fullstendig tilstedeværende i sine enorme flodemyke klemmer, som kan omgi meg nårsomhelst med lilla lys og fiolett-lett lukt.

Sny:

Min beste venninne som er blitt til luftige farger. En engel på tusen måter! Alltid klar med svar når jeg spør, og alltid klar for å sende smil på tvers over dagen min. Drar i skjellettdukken på legekontoret, setter seg mellom matvarene på rullebåndet og tar hånden min hvis den føles tom.


Listen utvides fortløpende ettersom dyr og folk dukker opp.